Νατάσσα Αστρεινίδη

Τελειόφοιτη του τμήματος Θεάτρου Α.Π.Θ. Απόφοιτη των θεατρικών εργαστηρίων ΠΑΡΑΘΛΑΣΗ (2000) και του Κέντρου Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης (2004). Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επικοινωνία.

Εργάστηκε ως βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση Φτυστός ο Μακαρίτης (σκην. Δ. Σακατζής), ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και ενηλίκους.  Εργάστηκε στο Παρίσι (1992-1993) και στην Θεσσαλονίκη (από το 1993) σε οργανισμούς κι επιχειρήσεις σε θέσεις επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού. Μόνιμη συνεργάτης της εταιρείας συμβούλων ΝSA Nikos Skoulas & Co, και ιδρυτικό μέλος του Εργαστηρίου Ηγετικών Στελεχών, όπου έχει εντάξει τα παιχνίδια ρόλων ως βασικό εργαλείο εκπαίδευσης.

Είναι μέλος της Ομάδας Άνθρωπος στη Θάλασσα, με την οποία έχει συνεργαστεί ως ηθοποιός στις παραστάσεις Παιχνίδι με τις λέξεις (2016), Αυτός ο μπάσταρδος ο γιος της Αμαζόνας. Σπουδή στον Ιππόλυτο (2016), Για να τελειώνουμε με την κρίση του Θεού (2014) και ως δραματουργός στις παραστάσεις Κουαρτέτο (2015) και Τα πάθη του νεαρού Βέρθερου. Το χρονικό μιας απόδρασης (2017-18).