Η θεατρική ομάδα «Άνθρωπος στη θάλασσα» πραγματοποιεί ακρόαση για δύο ηθοποιούς, έναν άντρα και μία γυναίκα, ερμηνευτικής ηλικίας έως 30 ετών, για τις ανάγκες του επιχορηγούμενου από το ΥΠΠΟΑ εκπαιδευτικού προγράμματος «Τα χρυσά κλαδιά» σε σκηνοθεσία Κλαίρης Χριστοπούλου. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους ηλικίας 10-18 ετών και πρόκειται να παρουσιαστεί σε σχολεία και άλλους πολιτιστικούς χώρους στην Ελλάδα τη σεζόν 2021 – 2022.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις:

  • Α’ φάση: 9 – 10 – 11 Ιουνίου 2021
  • Β’ φάση: 12 – 13 Ιουνίου 2021

Στην πρώτη φάση της ακρόασης θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν βάσει βιογραφικού σημειώματος, οι οποίοι θα πρέπει να δουλέψουν πάνω σε ένα συγκεκριμένο τραγούδι και ένα απόσπασμα του έργου, τα οποία θα τους σταλούν ηλεκτρονικά.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν από την πρώτη φάση, θα κληθούν για να συμμετάσχουν στη δεύτερη και τελική φάση της ακρόασης, η οποία θα καθορίσει την τελική επιλογή των δύο ηθοποιών.

Τονίζεται ότι οι ηθοποιοί θα πρέπει να έχουν γνώσεις τραγουδιού, ενώ θα συνεκτιμηθούν θετικά η γνώση ενός μουσικού οργάνου, καθώς και οι σπουδές ή η εμπειρία σε θεατροπαιδαγωγικά προγράμματα.

Οι ηθοποιοί θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι για πρόβες στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 16 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου 2021 και στη συνέχεια για τελικές πρόβες και παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα το διάστημα 20 Σεπτεμβρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες, μία ολόσωμη και μία κοντινή, έως την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 στο email clairechristopoulou@gmail.com με θέμα: [ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ] + ΑΚΡΟΑΣΗ «ΧΡΥΣΑ ΚΛΑΔΙΑ».